• Приєднуйся:
  •  
18 трав. 2023 р.

15 травня десять студенток нашого Університету – майбутні готельєри, ресторатори та фахівці з організації туристичних подорожей – відправились до мальовничого містечка Кранево, що розташоване  на північному сході Болгарії, за 300 метрів від узбережжя Чорного моря. Саме в цьому містечку на базі спортивного комплексу «Aqua Life» дівчата проходитимуть стажування на посадах покоївок, адміністраторів, помічників кухарів та барменів.

Дорогою вони мали можливість насолодитися барвистими краєвидами та мальовничими куточками  нашої країни. Перетнувши три кордони між Україною, Угорщиною та Болгарією, дівчата втомлені, але задоволені, дісталися до комплексу. Вже на місці їх зустрічали представники «Aqua Life» - керуючий цим комплексом пан Орлин Джелепов та менеджер з персоналу комплексу пані Тетяна Мальянова.

Після проходження всіх необхідних міграційних формальностей та процедур, поселення та відпочинку розпочалося стажування. Відповідно до узгодженої програми воно розпочинається з двотижневого інтенсивного курсу «Вступ до професії», ознайомлення з локаціями комплексу, робота в парах з виконання професійних завдань на посадах, а також вивчення базового курсу болгарської мови.

Надалі дівчата працюватимуть пліч-о-пліч з працівниками комплексу відповідного підрозділу, що дасть їм можливість безпосередньо на підприємстві сфери гостинності набути професійних навичок та збагатити здобуті в університеті знання. Адже завдання будуть виконуватися під керівництвом більш досвідчених робітників, а практика – найкращий інструмент для запам’ятовування.

Напевно, одним із найбільших плюсів стажування є отриманий досвід та спогади. Побажаємо нашим студенткам упевненості у власних знаннях, бажання та прагнення до результативності й бездоганності у виконанні покладених на них обов’язків!

Далі буде!!!