• Приєднуйся:
  •  
25 бер. 2023 р.

Продовжуючи традицію зустрічей зі вступниками, 25 березня 2023 року Дніпровський гуманітарний університет провів День абітурієнта! Ця зустріч була присвячена знайомству з членами Приймальної комісії Університету, особливостям та умовам вступу на навчання, вартості навчання та системі пільг і знижок, які надає Університет.

Відкрила зустріч перша проректорка Тетяна АЛФЬОРОВА. Пані Тетяна привітала всіх учасників, познайомила їх з Університетом та розповіла про результати 20-річної освітньої діяльності колективу.

Модератором заходу виступила проректорка Тетяна ЛЕЖНЄВА, яка познайомила присутніх з членами Приймальної комісії та запевнила присутніх в готовності допомогти кожному пройти всі етапи вступу на навчання для здобуття омріяної професії.

Головним питанням, якому присвячено зустріч, було особливості вступної кампанії-2023. Про етапи перебігу вступної кампанії, процедуру реєстрації особистих   електронних   кабінетів, особливості подання документів та зарахування на навчання розповів відповідальний секретар приймальної комісії Сергій ДУБОВ. Пан Сергій докладно розповів про особливості вступу на навчання різних категорій абітурієнтів, а також закцентував увагу присутніх на виборі навчальних предметів, необхідних для складання національного мультипредметного тесту, порядку його складання в умовах воєнного стану, а також висвітлив нюанси розрахунку конкурсного балу при вступі на основі повної загальної середньої освіти, освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст», а також освітнього рівня «молодший бакалавр» та «фаховий молодший бакалавр». Пан Сергій гарантував всебічну підтримку і допомогу з боку Приймальної комісії, а також закликав приєднуватися до офіційного Telegram-каналу «Вступ.інфо ДГУ» для ефективної комунікації та взаємодії.

Вартості освітніх послуг, можливостям отримання знижок на навчання та сплати частинами був присвячений виступ проректорки Тетяни ЛЕЖНЄВОЇ.

День абітурієнта завершився відповідями на запитання присутніх та запрошенням на наступні зустрічі!

Шановні абітурієнти, співробітники Приймальної комісії Дніпровського гуманітарного університету завжди готові допомогти вам та проконсультувати з усіх питань Вступної кампанії-2023!

Уся необхідна інформація щодо вступу та наші контакти знаходяться за посиланням на офіційному сайті ДГУ!

Щоб завжди бути в курсі останніх подій Університет, у не пропустити новини про перебіг вступної кампанії та анонси цікавих зустрічей, долучайся до офіційного Telegram-каналу Приймальної комісії ДГУ «Вступ.інфо ДГУ».