• Приєднуйся:
  •  
26 лист. 2022 р.

Кожну четверту суботу листопада щорічно вся Україна та світ вшановує пам’ять жертв Голодомору. Визнаний геноцидом Голодомор 1932-1933 років назавжди залишиться в пам’яті українського народу і скільки б не минуло років буде відчуватися болем в серцях мільйонів українців.

Сьогодні, 26 листопада, ми вшановуємо пам'ять жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни, коли путінський режим знов використовує геноцидні практики проти українського народу. Сьогодні ми стаємо свідками трагічних подій та злочинів, які світовою спільнотою визнані геноцидом. І тільки пам'ять мільйонів українців надзвичайно важлива, бо саме вона дає віру у перемогу та віру в те, що разом ми все подолаємо!

Університетська спільнота вшановує пам'ять жертв Голодомору та закликає всіх долучитися до акції «Запали свічку», бо незалежно від року скоєння тяжкого злочину кожний з нас пам’ятає, переживає та вшановує пам’ять усіх загиблих від геноциду в Україні. І нехай в серці кожного живе віра, що тільки разом ми переможемо та все подолаємо!

Ми пам’ятаємо та запалюємо свічки!