• Приєднуйся:
  •  
18 жовт. 2022 р.

Ми раді повідомити про те, що у нас з’явився новий міжнародний партнер – Університет Вістула (м. Варшава,  Республіка Польща). Заснований у 1996 році Університет Вістула на сьогоднішній день налічує майже 20 тис. випускників. Це один із перших акредитованих приватних навчальних закладів Польщі. Цього року в університеті навчаються близько 3000 студентів, працюють понад 260 викладачів. Університет Вістула пропонує 15 програм навчання польською та 7 англійською мовою. Крім того, існують змішані навчальні курси, якими викладання ведеться обома мовами.

Почата у червні 2022 року процедура укладання Меморандуму про співпрацю дійшла свого логічного завершення. Відповідно до Меморандуму Університети домовились обмінюватися досвідом, брати участь у спільних освітніх проєктах, спільно організовувати та проводити різні науково-практичні заходи, сприяти стажуванню науково-педагогічних працівників тощо.

Найближчим часом заплановано обговорення питання щодо організації та реалізації програми обміну здобувачів вищої освіти.

Університетська спільнота висловлює слова вдячності польським колегам та сподівається на взаємовигідне та продуктивне співробітництво в галузі прикладних наукових досліджень та підтримки талановитої, мотивованої молоді – майбутньої української еліти!