• Приєднуйся:
  •  
11 серп. 2022 р.

Продовжуючи традицію співпраці з громадськими організаціями «Гендерний клуб Дніпро» та «Фундація прав людини», у 2022 році Дніпровський гуманітарний університет бере участь у Програмі з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час».

Проєкт набирає обертів, тож другим заходом команди з Дніпра став регіональний семінар-тренінг «Блогінг під час війни. Нові виклики», проведений 10-11 серпня 2022 р. у Дніпровському гуманітарному університеті. Двоє досвідчених тренерів, а саме журналіст, тренер та медіа-експерт Сергій ШТУРХЕЦЬКИЙ разом із фахівцем з комунікацій та PR Максимом ЗАБУГОЮ, навчали 25 молодих дніпрян(ок) мистецтву блогінгу в сучасних реаліях військової агресії Росії проти України.

Дводенний семінар-тренінг був умовно поділений на три тематичні блоки:

1) «Про що можна і не можна розповідати і що можна/не можна показувати під час воєнного стану» був присвячений обмеженням, які існують для поширення інформації під час воєнного стану.

2) «Етика під час війни - як розповідати, як брати інтерв’ю» розкрив учасникам певні правила журналістської етики і стандартів роботи із людьми, що постраждали під час війни, знаходяться в стані афекту. Особливу увагу амбасадорів(ок) було приділено інформаційній роботі з неповнолітніми.

3) інтерактивна сесія на тему «Цифрова і фізична безпека блогера», що відбулась в останній день семінару-тренінгу.

Амбасадор(к)и та гості проєкту брали активну участь у заході, який відбувся вкрай конструктивно, дискусійно та у теплій та доброзичливій атмосфері!

Дніпровський гуманітарний університет висловлює вдячність команді організаторів Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» та бажає успіхів амбасадорам та амбасадоркам у реалізації власних міні-проєктів!

Цей проєкт виконується у співпраці з громадськими організаціями "Гендерний клуб Дніпро" та "Фундація прав людини" та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.