• Приєднуйся:
  •  
29 лип. 2022 р.

Сьогодні вища освіта, як й інші сфери суспільного життя, переживає складні часи. Цьогорічна вступна кампанія ускладнена військовими діями, але університетська спільнота наполегливо працювала впродовж всього навчального року презентуючи Університет та освітні програми, які в ньому реалізуються. Саме завдяки зусиллям команди однодумців черговий етап вступної кампанії успішно стартував – Приймальна комісія почала свою роботу!

Абітурієнти отримали можливість особисто поспілкуватися зі співробітниками Університету – членами Приймальної комісії, подати заяви на вступ, копії необхідних документів і мотиваційні листи, а також отримати корисні поради щодо вступу.

Для зручності майбутніх студентів адміністрація Університету обладнала відповідні затишні приміщення, оснащені усім необхідним для подачи заяв і підготовки документів. Також співробітники ДГУ розробили зручний Калькулятор абітурієнта, що дає змогу розрахувати конкурсний бал за результатами складання національного мультипредметного тесту.

 

Шановні абітурієнти, співробітники Приймальної комісії Дніпровського гуманітарного університету завжди готові допомогти вам та проконсультувати з усіх питань Вступної кампанії – 2022! Всю необхідну інформацію щодо вступу та наші контакти знаходяться за посиланням на офіційному сайті ДГУ!