• Приєднуйся:
  •  
30 квіт. 2022 р.

Дніпровський гуманітарний університет, продовжуючи традицію зустрічей зі вступниками, 30 квітня 2022 року провів черговий День абітурієнта! Під час заходу випускників шкіл міста та Дніпровського регіону ознайомили з Університетом, акредитованими освітніми програмами, особливостями та умовами вступу, вартістю навчання та існуючими пільгами.

Модератором зустрічі виступила проректор з навчальної та наукової роботи Тетяна АЛФЬОРОВА, яка привітала всіх учасників, познайомила їх з Університетом, статутними та акредитаційними документами. Про особливості вступної компанії-2022, процедуру вступу та зарахування розповів відповідальний секретар приймальної комісії Сергій ДУБОВ. День абітурієнта завершився інформуванням про вартість освітніх послуг, можливості отримання знижок на навчання та сплати вартості частинами від старшого викладача кафедри права Дмитра ТРЕСКІНА.

Спікери заходу відповіли на питання абітурієнтів щодо прохідного балу для вступу в університет, структури Національного мультипредметного тесту. Організатори зустрічі надали присутнім корисну інформацію про можливість пройти його за допомогою демоверсії, яка доступна за посиланням: https://testportal.gov.ua/nmt-projdy-demonstratsijnyj-variant-onlajn/

Стежте за нашими новинами на офіційному сайті та сторінках Facebook та Instagram!