• Приєднуйся:
  •  
25 квіт. 2022 р.

25 квітня 2022 року відбулась онлайн-зустріч між ректором Дніпровського гуманітарного університету Олегом Кириченком та деканом факультету освіти, гуманітарних та соціальних наук Університету Святої Марії Філіпом Бутом (м. Лондон, Великобританія).

Під час зустрічі представники закладів вищої освіти презентували свої освітні заклади, ознайомили зі здобутками у сфері освіти та науки, а також найближчими планами розвитку університетів.

Крім того, було обговорені питання щодо напрямів співробітництва між Дніпровським гуманітарним університетом та Університетом Святої Марії. Серед основних напрямів співробітництва було визначено: спільне проведення наукових досліджень за напрямами інтересів університетів; участь викладачів та студентів у наукових заходах; опублікування наукових статей у виданнях Університету Святої Марії; користування онлайн-бібліотекою; стажування викладачів (онлайн); проведення досвідченими фахівцями університету занять з проблемних питань для студентів, тренінгів для викладачів та ін.

Сторони домовилися про ряд зустрічей представників університетів за напрямами діяльності закладів вищої освіти. Найближча зустріч запланована на 5 травня поточного року.

Колектив Дніпровського гуманітарного університету висловлює слова вдячності пану Філіпу за змістовну зустріч та сподівається на подальший плідний розвиток взаємовигідного співробітництва між нашими закладами!