• Приєднуйся:
  •  
5 жовт. 2021 р.

Вільний доступ до інтернету дає можливість самостійно навчатися, розвиватися, спілкуватися з однолітками з різних країн та куточків світу, висловлювати свої думки та погляди. Поряд з цим, соцмережі, чати, спілкування під час комп’ютерних ігор призводять до виникнення ризиків прояву насильства та кібербулінгу і далеко не всі знають про правила безпеки в інтернеті, тож можуть опинитись у ситуації кібербулінгу, які несуть в собі загрози психічному здоров’ю користувача інтернету.

Кафедра психології в межах заходів, спрямованих на запобігання та протидію булінгу, розпочинає цикл лекцій, присвячених цьому явищу сучасного життя, коли інформаційні технології так стрімко розвиваються, що впливають на права та психічне здоров’ю людини, зокрема молоді.

Запрошуємо кожного охочого долучитися до обговорення проблеми та пошуку методів її вирішення. Першу лекцію на тему «Сучасні підходи до діагностики та профілактики молодіжних кіберсуїцидів» 6 жовтня о 1530 прочитає професор кафедри психології, доктор медичних наук, професор Ірина Спіріна.

 

Приєднатися до лекції можливо за посиланням:

https://us05web.zoom.us/j/8467949968?pwd=SUR0WU5NeFhpaUgvYWQvQjhtSndadz09

Ідентифікатор конференції: 846 794 9968

Код доступу: PA6T26


Очікуємо на зустріч!