• Приєднуйся:
  •  
30 вер. 2021 р.

30 вересня Вчена рада університету зібралась на перше засідання у цьому навчальному році в оновленому складі.

На початку засідання ректор Олег Кириченко представив новообраних членів Вченої ради та додав, що за регламентом роботи Вченої ради необхідно обрати її Голову. За результатами таємного голосування Головою Вченої ради обраний доктор політичних наук, професор Володимир Торяник. Вітаємо пана Володимира з обранням Головою Вченої ради,  що свідчить про високий ступінь довіри до Вас з боку університетської спільноти! Колектив університету переконаний, що ваші професійні якості, досвід роботи, енергія і цілеспрямованість будуть завжди стояти на варті інтересів нашого університету!

На порядку денному засідання поряд з організаційними питаннями роботи нового складу Вченої ради було приємне питання щодо виконання рішення попереднього складу Вченої ради про відзначення найкращих студентів Університету.

Ректор від імені Вченої ради та всього колективу університету привітав номінантів на звання «Кращий студент Дніпровського гуманітарного університету» та вручив представникам студентської спільноти дипломи. Серед номінантів представники студентства всіх спеціальностей та форм навчання,  які найбільше відзначилися у навчальній та науковій роботі, приймали активну участь у громадському житті навчального закладу  –

Дмитро Стрижак студент 3 курсу денної форми навчання за освітньо-професійною програмою «Право»,

Інна Власенко студентка другого курсу заочної форми навчання за освітньо-професійною програмою «Право»,

Чередниченко Денис студент 2 курсу денної форми навчання за освітньо-професійною програмою «Туризм»,

Катерина Бондаренко студентка 4 курсу денної форми навчання за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа»,

Дарина Поліщук студентка 4 курсу денної форми навчання за освітньо-професійною програмою «Психологія».


Колектив університету щиро пишається та вітає номінантів і зичить їм подальших успіхів та досягнення високих цілей, творчої наснаги,  професійного зростання та нових перемог, невпинного руху та нескінченного прагнення бути кращими!