• Приєднуйся:
  •  
23 вер. 2021 р.

Головним рушієм розвитку та досягнення університетом визначених цілей в науковій та освітній діяльності є молоді наукові кадри. В цьому навчальному році університетська спільнота значно поповнилася молодими викладачами, які приєдналися до Ради молодих вчених.

У вересні було проведено перше засідання Ради. На порядку денному була низка питань, серед яких: обрання голови Ради молодих вчених, визначення вектору розвитку та основних орієнтирів у роботі Ради для її ефективного функціонування, підвищення мотивації студентів до участі в науково-дослідній роботі та стратегічне планування проведення науково-практичних заходів різного рівня та формату на базі університету.

Присутні молоді науковці одноголосно підтримали кандидатуру Катерини Сахарової, доктора філософії, старшого викладача кафедри психології та обрали її Головою Ради.

За результатами засідання Ради були визначені першочергові завдання, які стоять перед молодими вченими: гармонізація фундаментальної та прикладної науки, створення системи підтримки молодих вчених в університеті, просування перспективних науково-дослідних робіт і, як наслідок, – формування в університеті академічної спільноти, яка здатна до проведення самостійних досліджень світового рівня. Всі ці завдання знайшли своє відображення у прийнятому Плані роботи Ради молодих вчених на поточний навчальний рік.

Вітаємо пані Катерину з обранням Головою Ради молодих вчених та бажаємо натхнення, креативних та унікальних ідей, корисних та великих відкриттів, цікавих та гідних досягнень! Нехай під Вашим головуванням Рада молодих вчених розвивається і залучає все більше і більше талановитих, винахідливих, цілеспрямованих людей!