• Приєднуйся:
  •  
6 лип. 2021 р.

Головними напрямами в житті людини є дві сфери: економічна та юридична, проте посмішка психолога добра та привітна про те, що їх праця має позитивні наслідки. Завдяки кропіткій праці створюються психологічно безпечні умови для розвитку гармонійної особистості в суспільстві.

Заклади вищої освіти повинні формувати не тільки систему професійних знань, умінь та навичок, тобто професійну компетентність, але й безпосередньо впливати на особистість здобувачів, підвищувати рівень психологічної культури майбутніх спеціалістів.

Керівники психологічних служб та науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти на чолі з Громадською організацією «Асоціація психологів вищої школи України» започаткували традицію проводити зустрічі незалежно від будь-яких перешкод.

03 липня 2021 року керівників психологічних служб та науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти зустрічав Чорноморський національний університет імені Петра Могили у місті Миколаєві.

На засіданні круглого столу «Психологічна служба закладу вищої освіти: пріоритетні завдання та кращі практики у формуванні конкурентоздатних фахівців» відбулося обговорення проблемних питань щодо створення та збереження психологічного здоров’я учасників освітнього процесу.

Роботу з психологічного напряму Дніпровського гуманітарного університету представляли старший викладач кафедри психології Вікторія Корсунська та викладач кафедри психології Людмила Єхалова.

Сподіваємося, що такі зустрічі стануть початком розвитку системи психологічної служби в країні та сприятимуть покращанню психологічного здоров’я учасників освітнього процесу закладів вищої освіти.