• Приєднуйся:
  •  
16 черв. 2021 р.

Стартує останній етап вашого навчання в університеті – підсумкова атестація. Саме під час її проведення членами Атестаційної комісії буде визначено рівень досягнутих вами результатів навчання та набутих компетентностей за спеціальностями, що ви опановували у нашому закладі освіти.
Сподіваємося, що роки, проведені у стінах нашого університету, сприяли вашому професійному та духовному становленню. Викладацький склад та співробітники університету щиро вдячні вам, що саме наш заклад ви обрали для старту вашого дорослого життя та професійної кар’єри. Вже через кілька років ви зрозумієте, що студентські роки – це найкращі роки вашого життя!
Бажаємо вам успішно скласти іспити підсумкової атестації, отримати диплом та достойно представляти Дніпровський гуманітарний університет у професійній спільноті правників, психологів та представників туристичного бізнесу. 
Запрошуємо вас долучитись до розбудови сучасного та якісного освітнього середовища в університеті та підвищити якість надання освітніх послуг шляхом проходження анонімного анкетування. Впевнені, що ваш навчальний, науковий та професійний досвід, отриманий в стінах нашого університету, ваші враження та пропозиції допоможуть нам стати краще.
Вдячні за чесність та відповідальність!

Розпочати анкетування