• Приєднуйся:
  •  
9 квіт. 2021 р.

Відповідь на це питання спільно шукали під час тренінгу «Весняне перезавантаження» старший викладач кафедри психології Дніпровського гуманітарного університету Вікторія Корсунська та фахівці з правової допомоги.

Емоційне вигорання залишається актуальною проблемою суспільства. У Міжнародному класифікаторі хвороб цей термін позначений як наслідок невирішеного стресу на робочому місці. З 2019 року Всесвітня організація охорони здоров’я використовує його тільки у випадках, пов’язаних з роботою та класифікує як синдром, супутні симптоми якого впливають на фізичний  стан людини.

Захід відбувся 2 квітня в рамках спільної роботи Дніпровського гуманітарного університету та правового клубу PRAVOKATOR (місто Дніпро), який є простором для професійного розвитку, експертного діалогу та інновацій в сфері права й доступу до правосуддя.

Клуб PRAVOKATOR виконує важливу для українського суспільства  місію: опікується проблемами безоплатної правової допомоги та підвищення обізнаності людей і спроможності громад в обраному аспекті. Тож, клубу PRAVOKATOR дякуємо за плідну співпрацю та сподіваємося на подальший творчий діалог.