• Приєднуйся:
  •  
16 лют. 2021 р.

16 лютого 2021 року студенти Дніпровського гуманітарного університету мали змогу поспілкуватися з Чіомою Окойе – відомим фахівцем у галузі емоційного інтелекту, директором школи Міжнародного протоколу та етикету, розташованої у Федеративній Республіці Нігерія.

Чіома Окойе розповіла студентам про Нігерію та надала інформацію про розвиток освіти в своїй країні. Основними темами зустрічі були емоційний інтелект, особистий брендінг, корпоративна культура, публічні виступи і бізнес етикет. Студентів зацікавили питання гендерної політики в Нігерії, досягнення життєвого успіху та подолання труднощів у спілкуванні в соціумі, контролю за емоціями та підвищення рівня емоційного інтелекту. «Головне для молоді – постійно працювати над собою, прагнути до нового розвитку і спрямовувати свої почуття у позитивному напрямку», – наголосила лекторка.

Під час зустрічі проректор з соціально-гуманітарної та профорієнтаційної роботи ДГУ Світлана Полякова розповіла Чіомі Окойе про роботу Дніпровського гуманітарного університету – осередку якісної освіти регіону, який готує фахівців, здатних забезпечити вирішення актуальних проблем сьогодення у правовій, гуманітарній і соціально-економічній сферах.

Світлана Василівна поділилася з нігерійською колегою позитивним досвідом роботи зі студентською молоддю в ДГУ: «Нашою особливістю є те, що до кожного студента в університеті ставляться як до гідної особистості, виходячи з індивідуального підходу до організації умов навчання, що позитивно впливає на формування його професійної мотивації та успішне входження у студентське середовище». Вона також розповіла про міжнародну співпрацю ДГУ та його входження у зовнішній соціально-освітній простір.

В онлайн-зустрічі взяли участь представники відділу організації наукової роботи, міжнародних зв’язків та академічної мобільності.

Дружні відносини між нашими установами мають перспективи розвитку у майбутньому, а спільні зусилля стануть поштовхом до реалізації задумів, які будуть обопільно корисними.