• Приєднуйся:
  •  
2 вер. 2020 р.

З метою оптимізації організаційної структури Вищого навчального приватного закладу «Дніпровський гуманітарний університет» з 1 вересня 2020 року внесено зміни у структурно-функціональне забезпечення діяльності університету й управління діяльністю закладу вищої освіти у сфері міжнародного співробітництва та академічної мобільності.

Таким чином, в університеті створені (реорганізовані) факультети: права та психології; туризму та готельно-ресторанної справи; заочного навчання.

До складу факультету права та психології входять три кафедри: кафедра права, кафедра психології та кафедра соціально-гуманітарних дисциплін.

На факультеті туризму та готельно-ресторанної справи функціонує три кафедри: кафедра економіки та менеджменту туристичної діяльності, кафедра готельно-ресторанного бізнесу та кафедра прикладної лінгвістики.

Крім цього, створено відділ організації наукової роботи, міжнародних зв’язків та академічної мобільності, основним завданням якого є інтеграція Університету у світовий освітній та науковий простір.